Pui umplut cu caise si castane

de ianculubita in Pui, 12 Iun 2013 | 3125 vizualizari

 

Maine-i sarbatoare mare,asa ca va propun o reteta sa va rasfatati familia!!

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui mai mare
  • 1mana de caise uscate
  • 2linguri piure de castane
  • 50ml coniac de buna calitate
  • 4linguri tarhon uscat
  • 1lingurita praf de anason
  • 100g jambon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu caise si castane:

Punem caisele intr-un bol acoperite de coniac si lasam la frigider pana a doua zi;

Pieptul feliat dar nu pana la capat,batut usor,condimentat cu sare si piper,punem deasupra felii de jambon,presaram tarhon,si putin ulei de masline;

rasturnam caisele cu tot cu coniac in blender,adaugam pasta de castane,1lingura de tarhon si anasonul si facem o pasta din aceste ingrediente;

punem pasta deasupra jambonului,rulam,prindem cu scobitoare,trecem ruloul prin ulei,infasuram in folie alimentara bine stransa si-l lasam la frigider 1h;

prajim apoi ruloul putin in ulei,dupa care-l punem la cuptor sa se rumeneasca;

servim imediat cu orice garnitura avem.

TIPS-URI

1

e bine ca sa aveti un piept de rezerva pentru ca pasta intotdeauna va rezulta mai multa si nu trebuie pusa toata pe carne

2

caisele pot fi hidratate si in vin alb sec

3

jambonul poate fi inlocuit cu orice alt preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu caise si castane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor